Udendørs spisebordssæt 5 dele polyrattan og akacietræ grå

Skab en dragende og sammenhængende æstetik, og nyd en hyggelig middag på dit udendørsområde med vores spisebordssæt til haven i 5 dele. Dette spisebordssæt består af 1 spisebord, 2 spisebordsstole med armlæn og 2 skamler og er perfekt til sammenkomster i haven. Dette spisebordssæt er lavet af et forstærket stålstel beklædt med stilfuldt, vejrbestandigt og håndvævet polyrattan, hvilket sikrer den stærke støtte, og at det kan benyttes året rundt. Bordpladen og armlænene er fremstillet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart til brug i årevis. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert sæde kommer med en aftagelig, tyktpolstret hynde for øget komfort og støtte, når du slapper af. Alle hyndebetræk kan tages af takket være lynlåsen. Derudover gør den lette rattankonstruktion hvert møbel nemt at flytte rundt, omarrangere og transportere. Pakken indeholder 1 spisebord, 2 spisebordsstole med armlæn, 2 skamler og 2 sædehynder. Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spisebordssæt unikke. Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.
Varenummer: 46170

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Skab en dragende og sammenhængende æstetik, og nyd en hyggelig middag på dit udendørsområde med vores spisebordssæt til haven i 5 dele. Dette spisebordssæt består af 1 spisebord, 2 spisebordsstole med armlæn og 2 skamler og er perfekt til sammenkomster i haven.

Dette spisebordssæt er lavet af et forstærket stålstel beklædt med stilfuldt, vejrbestandigt og håndvævet polyrattan, hvilket sikrer den stærke støtte, og at det kan benyttes året rundt. Bordpladen og armlænene er fremstillet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart til brug i årevis. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert sæde kommer med en aftagelig, tyktpolstret hynde for øget komfort og støtte, når du slapper af. Alle hyndebetræk kan tages af takket være lynlåsen. Derudover gør den lette rattankonstruktion hvert møbel nemt at flytte rundt, omarrangere og transportere. Pakken indeholder 1 spisebord, 2 spisebordsstole med armlæn, 2 skamler og 2 sædehynder.

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spisebordssæt unikke. Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.

  • Farve: Grå og brun
  • Materiale: Polyrattan + bordplade og armlæn i akacietræ + pulverlakeret stålstel
  • Mål, bord: 80 x 80 x 75 cm (L x B x H)
  • Mål, stol: 52 x 57 x 84 cm (B x D x H)
  • Sædehøjde fra gulvet: 42 cm
  • Mål, sæde: 39/44,5 x 46 cm (B x D)
  • Armlænets højde fra gulv: 62/65 cm
  • Mål, skammel: 41,5 x 41,5 x 42,5 cm (B x D x H)
  • Stole med tyktpolstrede hynder
  • Pakken indeholder 1 bord, 2 lænestole og 2 skamler
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig