Udendørs spisebordssæt 7 dele massivt akacietræ hvid

Dette stilfulde og moderne, foldbare spisebordssæt vil helt sikkert give ethvert udendørsområde et luksuriøst præg. Vores havemøbelsæt i træ vil blive samlingspunktet i din have, på verandaen eller terrassen. Spisebordssættet er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket også er kendt som et tropisk hårdttræ. Det er vejrbestandigt og perfekt egnet til udendørsbrug. Den malede overflade er samtidig let at rengøre. Stolene kan justeres i 5 stillinger, hvilket giver dig den optimale siddekomfort. Bordet og stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug. Spisebordssættet er let at samle. Levering inkluderer 1 bord og 6 klapstole.
Varenummer: 44061

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde og moderne, foldbare spisebordssæt vil helt sikkert give ethvert udendørsområde et luksuriøst præg. Vores havemøbelsæt i træ vil blive samlingspunktet i din have, på verandaen eller terrassen.

Spisebordssættet er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket også er kendt som et tropisk hårdttræ. Det er vejrbestandigt og perfekt egnet til udendørsbrug. Den malede overflade er samtidig let at rengøre. Stolene kan justeres i 5 stillinger, hvilket giver dig den optimale siddekomfort. Bordet og stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug. Spisebordssættet er let at samle.

Levering inkluderer 1 bord og 6 klapstole.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Massivt akacietræ med hvid maling
  • Mål, bord: 160 x 85 x 75 cm (L x B x H)
  • Mål, stol: 57 x 69 x 111 cm (B x D x H)
  • Pakken indeholder 1 bord og 6 foldbare stole med 5 indstillinger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig