Udendørs spisebordssæt 7 dele med forlængerbord træ hvid

Dette stilfulde og moderne spisebordssæt består af 1 ovalt forlængerbord og 6 klapstole. Det vil tilføje et luksuriøst strejf til enhver middag. Vores havemøbelsæt i træ bliver fokuspunktet i din have, på terrassen eller i gårdhaven. Spisebordssættet er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket også er kendt som et tropisk hårdttræ. Derfor er det vejrbestandigt samt holdbart til brug i årevis. Den hvidmalede overflade er også let at rengøre med en fugtig klud. Stolen kan justeres i 5 stillinger, hvilket giver optimal siddekomfort. Bordet og stolene kan klappes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Pakken inkluderer 1 ovalt bord som kan forlænges og 6 foldestole.
Varenummer: 44060

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

7.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde og moderne spisebordssæt består af 1 ovalt forlængerbord og 6 klapstole. Det vil tilføje et luksuriøst strejf til enhver middag. Vores havemøbelsæt i træ bliver fokuspunktet i din have, på terrassen eller i gårdhaven.

Spisebordssættet er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket også er kendt som et tropisk hårdttræ. Derfor er det vejrbestandigt samt holdbart til brug i årevis. Den hvidmalede overflade er også let at rengøre med en fugtig klud. Stolen kan justeres i 5 stillinger, hvilket giver optimal siddekomfort. Bordet og stolene kan klappes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug.

Pakken inkluderer 1 ovalt bord som kan forlænges og 6 foldestole.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Massivt akacietræ med hvid maling
  • Bordmål: (150-200) x 100 x 74 cm (L x B x H)
  • Stolmål: 57 x 69 x 111 cm (B x D x H)
  • Pakken indeholder 1 forlængerbord og 6 klapstole med 5 indstillinger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig