Udendørs spisebordssæt 9 dele polyrattan og akacietræ sort

Skab en dragende og sammenhængende æstetik, og nyd en hyggelig middag på dit udendørsområde med vores spisebordssæt til haven i 9 dele. Dette spisebordssæt består af 1 spisebord og 8 spisebordsstole med armlæn og er perfekt til sammenkomster i haven. Dette spisebordssæt er lavet af forstærket stålstel dækket med stilfuldt, vejrbestandigt og håndvævet polyrattan, hvilket sikrer stærk støtte og kan bruges året rundt. Armlænene er lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og holdbart til brug i årevis. Bordpladen og armlænene er også lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet, så de holder i mange år frem. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert sæde kommer med en aftagelig, tyktpolstret hynde for øget komfort og støtte, når du slapper af. Alle hyndebetræk kan tages af grundet lynlåsdesignet. Den letvægtige rattankonstruktion gør det nemt at flytte, omarrangere og transportere hvert møbel. Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spisebordssæt unikke. Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.
Varenummer: 46183

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

8.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Skab en dragende og sammenhængende æstetik, og nyd en hyggelig middag på dit udendørsområde med vores spisebordssæt til haven i 9 dele. Dette spisebordssæt består af 1 spisebord og 8 spisebordsstole med armlæn og er perfekt til sammenkomster i haven.

Dette spisebordssæt er lavet af forstærket stålstel dækket med stilfuldt, vejrbestandigt og håndvævet polyrattan, hvilket sikrer stærk støtte og kan bruges året rundt. Armlænene er lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og holdbart til brug i årevis. Bordpladen og armlænene er også lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet, så de holder i mange år frem. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert sæde kommer med en aftagelig, tyktpolstret hynde for øget komfort og støtte, når du slapper af. Alle hyndebetræk kan tages af grundet lynlåsdesignet. Den letvægtige rattankonstruktion gør det nemt at flytte, omarrangere og transportere hvert møbel.

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spisebordssæt unikke. Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyrattan + bordplade og armlæn i akacietræ + pulverlakeret stålstel
  • Mål, bord: 120 x 120 x 75 cm (L x B x H)
  • Mål, stol: 52 x 57 x 84 cm (B x D x H)
  • Sædehøjde fra gulvet: 42 cm
  • Mål, sæde: 39/44,5 x 46 cm (B x D)
  • Armlænets højde fra gulv: 62/65 cm
  • Hyndetykkelse: 4 cm
  • Pakken indeholder 1 bord, 8 stole med armlæn og 8 hynder
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig