Udskiftningsbaldakin til havepavillon 310 g / m² cremehvid 3 x 3 m

Fra nu af kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstopdække til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket under den! Dette vidunderlige havepavillondække har en PVC-belægning, som beskytter mod brændende sol, styrtende regn og andre dårlige vejrforhold. PVC-belægningen sikrer, at dit dække er 100 % vandtæt. Hvert dække har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Siden de er på siden af dækket, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder. Stoffet vejer 310 g/m², og med forstærkede hjørner for øget holdbarhed vil dette perfekte lætelt kunne modstå brug hele året rundt og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner. Bemærk venligst, at dette kun er topdækket. Pakken indeholder ikke pavillonstellet. Dette er et udskiftningstopdække i høj kvalitet til personer, der allerede har et stel. Vi tilbyder også 16 stk. burrebånd til nem montering og påsætning til dit pavillonstel.
Varenummer: 40874

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Fra nu af kan du nyde dit underdørsområde uden at blive solbrændt! Dette udskiftningstopdække til din havepavillon kan give den nyt liv, så du kan slappe af og blive forfrisket under den!

Dette vidunderlige havepavillondække har en PVC-belægning, som beskytter mod brændende sol, styrtende regn og andre dårlige vejrforhold. PVC-belægningen sikrer, at dit dække er 100 % vandtæt. Hvert dække har 8 ringåbninger, der fungerer som afløb i tilfælde af kraftig regn. Siden de er på siden af dækket, påvirker det ikke regnbeskyttelsen, når du sidder nedenunder.

Stoffet vejer 310 g/m², og med forstærkede hjørner for øget holdbarhed vil dette perfekte lætelt kunne modstå brug hele året rundt og give dig et dejligt og afkølet samlingssted sammen med din familie og dine venner.

Bemærk venligst, at dette kun er topdækket. Pakken indeholder ikke pavillonstellet. Dette er et udskiftningstopdække i høj kvalitet til personer, der allerede har et stel. Vi tilbyder også 16 stk. burrebånd til nem montering og påsætning til dit pavillonstel.

  • Farve: Cremefarvet
  • Produktmål: 3 x 3 m
  • Mål, topdel: 81 x 81 cm
  • Stofvægt: 310 g/m²
  • 100 % vandtæt med PVC-belægning
  • Passer til de fleste firkantede havepavilloner af samme størrelse
  • Pakken indeholder: 1 x topdække, 16 x burrebånd
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig