Udvideligt spisebord 175 x 90 x 75 cm sonoma-egetræsfarve

Vores udvidelige spisebord er både raffineret og praktisk, og det vil være utrolig bekvemmeligt at have i din spisestue, samtidig med at det vil passe til næsten enhver indretningsstil. Spisebordet er lavet af MDF-plader med stålskinner, og det giver et strejf af rustik charme. Når ekstra plads er nødvendigt, kan spisebordet udvides til 175 cm takket være det karakteristiske design. Du kan udvide bordet, så du har plads til flere gæster, og du kan folde det for at spare plads. Det giver dig komfort og stor bekvemmelighed, når du bruger tid sammen med din familie og venner. Det udvidelige spisebord er let at samle.
Varenummer: 283730

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores udvidelige spisebord er både raffineret og praktisk, og det vil være utrolig bekvemmeligt at have i din spisestue, samtidig med at det vil passe til næsten enhver indretningsstil.

Spisebordet er lavet af MDF-plader med stålskinner, og det giver et strejf af rustik charme. Når ekstra plads er nødvendigt, kan spisebordet udvides til 175 cm takket være det karakteristiske design. Du kan udvide bordet, så du har plads til flere gæster, og du kan folde det for at spare plads. Det giver dig komfort og stor bekvemmelighed, når du bruger tid sammen med din familie og venner.

Det udvidelige spisebord er let at samle.

  • Farve: Sonoma-eg
  • Materiale: MDF-plader + stålskinner
  • Mål: 91/133/175 x 90 x 75 cm (L x B x H)
  • 2 udvidelige stillinger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig