Udvideligt spisebord (80-120) x 80 x 74 cm MDF grå

Dette udvidelige spisebord med et unikt og praktisk design vil tilføre en sofistikeret stil og stor bekvemmelighed i din spisestue, og det vil passe ind i enhver form for interiørstil. Spisebordet er lavet af massivt gummitræ og MDF-bordplade, hvilket giver et strejf af rustik charme. Takket være det særprægede design kan spisebordet forlænges op til 120 cm, når der er brug for ekstra plads. Du kan udvide bordet, så du har plads til flere gæster, og du kan folde det sammen igen for at spare plads. Derfor bidrager det til både komfort og stor bekvemmelighed, når du bruger tid sammen med din familie og venner. Det udvidede spisebord er let at samle.
Varenummer: 247627

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette udvidelige spisebord med et unikt og praktisk design vil tilføre en sofistikeret stil og stor bekvemmelighed i din spisestue, og det vil passe ind i enhver form for interiørstil.

Spisebordet er lavet af massivt gummitræ og MDF-bordplade, hvilket giver et strejf af rustik charme. Takket være det særprægede design kan spisebordet forlænges op til 120 cm, når der er brug for ekstra plads. Du kan udvide bordet, så du har plads til flere gæster, og du kan folde det sammen igen for at spare plads.

Derfor bidrager det til både komfort og stor bekvemmelighed, når du bruger tid sammen med din familie og venner. Det udvidede spisebord er let at samle.

  • Farve: Grøn
  • Mål: (80-120) x 80 x 74 cm (L x B x H)
  • Materiale: Massivt gummitræ + MDF-bordplade
  • Bordet kan forlænges fra 80 til 120 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig