Væglampe med krystalperler rektangulær E14-pærer sølvfarvet

Denne væglampe har et ekstravagant og flot design med glitrende krystalperler, og den vil uden tvivl give et stærkt, visuelt udtryk samt være et blikfang i din boligindretning! De klare, dråbeformede perler og den spejllignende, forkromede overflade skaber et smukt lysspil og sikrer optimal belysning. Du kan vælge at installere E14-pærer med forskellige lysfarver, så du kan skabe en afslappet og rolig stemning. Bemærk venligst, at pærerne ikke er inkluderet. Du kan nemt og sikkert montere og installere lampen med de inkluderede monteringsmaterialer.
Varenummer: 281588

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne væglampe har et ekstravagant og flot design med glitrende krystalperler, og den vil uden tvivl give et stærkt, visuelt udtryk samt være et blikfang i din boligindretning!

De klare, dråbeformede perler og den spejllignende, forkromede overflade skaber et smukt lysspil og sikrer optimal belysning. Du kan vælge at installere E14-pærer med forskellige lysfarver, så du kan skabe en afslappet og rolig stemning.

Bemærk venligst, at pærerne ikke er inkluderet. Du kan nemt og sikkert montere og installere lampen med de inkluderede monteringsmaterialer.

  • Farve: Sølv (lampefod) + transparent (perler)
  • Materiale: Metal (lampebase) + akryl (perler)
  • Mål: 18 x 12 x 46,5 cm (B x D x H)
  • Fatningstype: E14
  • Med 1 pærefatning
  • Pærer ikke inkluderet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig