Vægmonteret knagerække 50 x 10 x 23 cm træ grøn

Giv din entré et smukt udseende med vores vægophængte knagerække! Den har et delikat og stilfuldt design, så den vil passe perfekt til dine andre møbler, og den vil være det perfekte valg til udsmykning af dit hjem! Denne knagerække har et usynligt monteringssystem, og den kan nemt ophænges på væggen. Den er fremstillet af træ i høj kvalitet, så den er slidstærk, holdbar og yderst pletafvisende. Knagerækken er forsynet med en hylde til bøger, telefoner, samleobjekter, pyntegenstande mv. samt tre knager til ophængning af tasker, jakker, paraplyer, nøgler og andre ting og sager, så den kan være yderst pladsbesparende. Denne stilfulde knagerække er ideel til entréen, soveværelset, spisestuen samt badeværelset og køkkenet, hvilket gør dit hjem endnu mere luksuriøst og elegant.
Varenummer: 284232

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din entré et smukt udseende med vores vægophængte knagerække! Den har et delikat og stilfuldt design, så den vil passe perfekt til dine andre møbler, og den vil være det perfekte valg til udsmykning af dit hjem!

Denne knagerække har et usynligt monteringssystem, og den kan nemt ophænges på væggen. Den er fremstillet af træ i høj kvalitet, så den er slidstærk, holdbar og yderst pletafvisende. Knagerækken er forsynet med en hylde til bøger, telefoner, samleobjekter, pyntegenstande mv. samt tre knager til ophængning af tasker, jakker, paraplyer, nøgler og andre ting og sager, så den kan være yderst pladsbesparende.

Denne stilfulde knagerække er ideel til entréen, soveværelset, spisestuen samt badeværelset og køkkenet, hvilket gør dit hjem endnu mere luksuriøst og elegant.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Kejsertræ
  • Mål: 50 x 10 x 23 cm (L x B x H)
  • Med 1 hylde og 3 kroge
  • Monteres let på en hvilken som helst væg
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig