Vægmonteret knagerække 50 x 10 x 34 cm træ hvid

Er du træt af at smide din jakke over stolen? At miste dine nøgler? Eller at lægge vigtig post i tilfældige skuffer, hvor du glemmer alt om det? Med to hylder og tre knager vil denne vægophængte knagerække hjælpe dig med at holde dit hjem pænt og ryddeligt. Denne knagerække kan nemt monteres på væggen takket være det usynlige monteringssystem. Den er lavet af kejsertræ og poppeltræ i høj kvalitet, og den er slidstærk, holdbar samt yderst pletbestandig. Knagerækken er forsynet med en hylde og to skuffer til bøger, telefoner, samleobjekter, pyntegenstande mv., samt tre knager til ophængning af tasker, jakker, paraplyer, nøgler og andre ting og sager, så den er virkelig pladsbesparende. Denne vægophængte knagerække har et enkelt og klassisk design, og den vil passe perfekt til enhver entré eller ethvert rum, hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads.
Varenummer: 284239

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Er du træt af at smide din jakke over stolen? At miste dine nøgler? Eller at lægge vigtig post i tilfældige skuffer, hvor du glemmer alt om det? Med to hylder og tre knager vil denne vægophængte knagerække hjælpe dig med at holde dit hjem pænt og ryddeligt.

Denne knagerække kan nemt monteres på væggen takket være det usynlige monteringssystem. Den er lavet af kejsertræ og poppeltræ i høj kvalitet, og den er slidstærk, holdbar samt yderst pletbestandig. Knagerækken er forsynet med en hylde og to skuffer til bøger, telefoner, samleobjekter, pyntegenstande mv., samt tre knager til ophængning af tasker, jakker, paraplyer, nøgler og andre ting og sager, så den er virkelig pladsbesparende.

Denne vægophængte knagerække har et enkelt og klassisk design, og den vil passe perfekt til enhver entré eller ethvert rum, hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads.

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Kejsertræ og poppeltræ
  • Mål: 50 x 10 x 34 cm (L x B x H)
  • Med 2 skuffer, 1 hylde og 3 knager
  • Monteres let på en hvilken som helst væg
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig