Vægmonteret slangetromle med slange plastik antracitgrå

Denne vægmonterede slangetromle er et praktisk rum, som helt sikkert vil være ideelt til at opbevare din haveslange samt tilbehør og holde det ude af syne. Haveslangeholderen er lavet af plastik, hvilket gør den vejrbestandig og perfekt til udendørsbrug. Slangeholderen kan forhindre vridning og knuder på slangen. Det indvendige opbevaringsrum gør det muligt for dig at gemme slangebeslag, handsker og andet vandingstilbehør væk, så du kan holde dit hus og have pæn og ryddelig. Den er let at transportere takket være bærehåndtaget. Dette produkt kan nemt monteres på muren med det inkluderede monteringsmateriale. En 15 meter lang slange og slangebeslag er også inkluderet i pakken.
Varenummer: 45694

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne vægmonterede slangetromle er et praktisk rum, som helt sikkert vil være ideelt til at opbevare din haveslange samt tilbehør og holde det ude af syne.

Haveslangeholderen er lavet af plastik, hvilket gør den vejrbestandig og perfekt til udendørsbrug. Slangeholderen kan forhindre vridning og knuder på slangen. Det indvendige opbevaringsrum gør det muligt for dig at gemme slangebeslag, handsker og andet vandingstilbehør væk, så du kan holde dit hus og have pæn og ryddelig. Den er let at transportere takket være bærehåndtaget. Dette produkt kan nemt monteres på muren med det inkluderede monteringsmateriale.

En 15 meter lang slange og slangebeslag er også inkluderet i pakken.

  • Farve: Antracitgrå
  • Slangetromle, materiale: Plastik
  • Slangemateriale: PVC
  • Mål: 29 x 20 x 37 cm (B x D x H)
  • Vægmonteret
  • Med et indvendigt opbevaringsrum
  • Med et bærehåndtag
  • Inkluderer en 15 meter lang slange, slangebeslag og monteringsmaterialer
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig