Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid

Vil du tilføje stil til en tom væg, eller mangler du opbevaringsplads? Dette vægmonterede skab med skuffer har det hele! Dette væghængte skab med 2 skuffer er en ideel display- og opbevaringsløsning til ethvert hjem. Som et alsidigt skab kan du placere det i gangen til opbevaring af nøgler, i stuen til at fremvise fotos og dekorative genstande eller under et vægspejl for at indrette et makeup-område. Desuden er det væghængte skab lavet af kvalitetsmateriale og bygget til at holde. Vægskabet er let at rengøre med en fugtig klud.
Varenummer: 800585

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vil du tilføje stil til en tom væg, eller mangler du opbevaringsplads? Dette vægmonterede skab med skuffer har det hele!

Dette væghængte skab med 2 skuffer er en ideel display- og opbevaringsløsning til ethvert hjem. Som et alsidigt skab kan du placere det i gangen til opbevaring af nøgler, i stuen til at fremvise fotos og dekorative genstande eller under et vægspejl for at indrette et makeup-område. Desuden er det væghængte skab lavet af kvalitetsmateriale og bygget til at holde.

Vægskabet er let at rengøre med en fugtig klud.

  • Farve: Hvid
  • Mål: 60 x 26 x 18,5 cm (B x D x H)
  • Materiale: Spånplade
  • Med to skuffer
  • Vægmonteret design
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Nej
Dybde (cm) Nej
Højde (cm) Nej
Produktstørrelse Nej
Sædedybde (cm) Nej
Sædehøjde (cm) Nej
Farve Nej
Materiale Nej
Leveringstid Nej