Vægspejl til haven rektangulær 60 x 110 cm sort

Vores vægspejl med et antikt look vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til haver, terrasser og andre udendørsområder. Det er ideelt til haver i alle størrelser, og det kan bruges til at fremhæve en havedetalje ved at reflektere den i spejlet, eller det kan bruges til at sende lys til et mørkt hjørne. Det udendørs vægspejl er designet med en pulverlakeret stålramme, der er udsmykket med udsøgte scrollwork-detaljer, hvilket giver dit udendørsområde et strejf af elegance. Havespejlet kan monteres både lodret og vandret på muren takket være de forborede huller i de tre hjørner. Vores havespejl, som er perfekt til udendørs brug, kan være udenfor hele året rundt.
Varenummer: 275610

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 999,00 kr

Nu: 699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores vægspejl med et antikt look vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til haver, terrasser og andre udendørsområder.

Det er ideelt til haver i alle størrelser, og det kan bruges til at fremhæve en havedetalje ved at reflektere den i spejlet, eller det kan bruges til at sende lys til et mørkt hjørne. Det udendørs vægspejl er designet med en pulverlakeret stålramme, der er udsmykket med udsøgte scrollwork-detaljer, hvilket giver dit udendørsområde et strejf af elegance. Havespejlet kan monteres både lodret og vandret på muren takket være de forborede huller i de tre hjørner.

Vores havespejl, som er perfekt til udendørs brug, kan være udenfor hele året rundt.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Pulverlakeret stål + glasspejl
  • Produktmål: 60 x 110 cm (B x H)
  • Glasmål: 38 x 87 cm (B x H)
  • Kan hænges både lodret og vandret på væggen
  • Perfekt til udendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig