Vitrineskab massivt sheeshamtræ 100 x 70 x 200 cm

Vores vitrineskab i retrostil vil tilføje et strejf af vintagecharme til din bolig. Det kan også bruges som en skænk, et højskab eller et stueskab. Displaykabinettet er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er holdbart og slidstærkt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige træfibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Displaykabinettet giver rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige ting såsom bøger eller magasiner pænt organiseret og støvfrie. Vores skab er let at samle. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores vitrineskabe unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246354

Lagerstatus: På lager Afsendes om 10-12 dage

14.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores vitrineskab i retrostil vil tilføje et strejf af vintagecharme til din bolig. Det kan også bruges som en skænk, et højskab eller et stueskab.

Displaykabinettet er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er holdbart og slidstærkt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige træfibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Displaykabinettet giver rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige ting såsom bøger eller magasiner pænt organiseret og støvfrie. Vores skab er let at samle.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores vitrineskabe unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ
  • Produktmål: 100 x 70 x 200 cm (B x D x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Har en stor fremvisningsplads
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig